Raumalla ja Uudessakaupungissa lisää mahdollisia korona-altistumisia

Rauman terveyspalvelut on tänään perjantaina saanut tiedon, että koronatartunnan saanut Raumalla asuva henkilö on asioinut lauantaina 3. päivä Suvitien Merijakamolla klo 18.30–23. Henkilö on siirtynyt puolen yön aikaan Ravintola Kallioon, josta hän poistunut lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 4.7. klo 3.

Kaikkia kyseisinä ajankohtina Suvitien Merijakamolla ja Ravintola Kalliossa asioineita pyydetään tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan koronatestiin matalalla kynnyksellä.

Uudessakaupungissa on puolestaan voinut altistua koronavirukselle perjantaina 2. päivä Captain's Makasiinissa klo 21–24 ja Bar M'ukissa klo 24–01.

Mikäli olet asioinut kyseisissä paikoissa mainittuina aikoina ja sinulle tulee vähäisiäkin koronavirukseen sopivia oireita, niin hakeudu koronavirustestiin.

Koronavirusinfektion tavanomaisin itämisaika on noin 4–5 vuorokautta, mutta se vaihtelee 1–14 vuorokauden välillä. Jos altistuneella on vähäisiäkin oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, kuumetta, haju- tai makuhäiriötä tai joissakin tapauksissa ripulia, on tärkeää hakeutua testiin viiveettä.

Juttua päivitetty klo 15.11 lisäämällä tieto mahdollisista altistumisista Uudessakaupungissa

Lisää aiheesta

Raumalla lisää mahdollisia altistuksia ravintolassa