Raumalla nautitaan talvesta

Rauman seutua on hellitty talvisella kelillä parin viimeisen viikon ajan. Lunta on saatu riittävästi hiihtolatuja ja pulkkamäkiä varten.

Kävimme katsomassa Lähdepellon urheilukeskuksen alueella, miten hiihto ja pulkkamäki raumalaisia sunnuntaina kiinnostavat. Molemmissa riitti iloista kuhinaa. 

Viikonlopun vesisade ja yön pikkupakkaset ovat tehneet lumen pinnasta jäisen. Jos laduilla kaivattiin lisää pitoa niin pulkkamäessä jäinen pinta toi vain lisää vauhtia. 

Aava Kuningas kiskoi urhoollisesti pulkkaa ylös mäkeä. Elina Kalli-Koitila ja 5-vuotias Kerttu hiihtämässä. Mika Kuningas lastensa Severin, Aavan ja Helmin kanssa laskemassa pulkkamäessä. Mikko ja Vilho Okkonen olivat tuleet testaamaan pojan uusia suksia. Isän sukset ovat viettäneet jo parit täyskymppisynttärit, mutta yhä kelpaa sivakoida. Signe Niemonen käy ahkerasti hiihtämässä 12-vuotiaan lapsenlapsena Roopen kanssa. Sunnuntaina hiihtolenkin jälkeen maistui nuotiomakkara ja kuuma mehu. Lähdepellolla on pulkkamäkenä toiminut myös suuri tykkilumikasa.