Raumalla on käynnissä aarrejahti: kaupunkiin on yön aikana piilotettu kymmeniä Rock in the City -festivaalin pääsylippuja

Rauman kaupunkialueelle on viime yön aikana piilotettu sata kappaletta Rock in the City -festivaalilogon muotoista koiranpäätä, joista puoleen on piilotettu pääsylippu Parpansalissa heinäkuussa järjestettävälle festivaalille. 

Lipunmyynti Rauman festivaaleille on sujunut tapahtumjärjestäjän mukaan hyvin, ja kesän ensimmäistä Rock in the City -festivaalia juhlittiin kesäkuun puolessa välissä Kuopiossa yli viiden tuhannen ihmisen voimin.

- Viime vuoden onnistunut Rock in the City -festivaali Rovaniemellä vahvisti käsityksemme siitä, että Suomeen on kaivattu rockmusiikkiin keskittyvää festivaalia. Monen festivaalin ohjelmisto on painottunut päivän poppiin ja rock-musiikin ystävät ovat pudonneet kelkasta. Me haluamme muuttaa tilanteen, RH-Entertainmentin toimitusjohtaja Riki Huhtala sano.

Aivan alun perin Satakunnan Rock in the City -festari oli määrä järjestää Porissa, mutta festivaali siirtyikin kaupungin kanssa kohdattujen erimielisyyksien vuoksi Raumalle Unajan viihdepuistoon. Aivan kesän kynnyksellä järjestäjät tiedottivat, että tapahtuma siirtyy vielä Raumankin sisällä: tapahtuma järjestetään 5.-6.7. Parpansalin puistossa.

Lisää aiheesta

Rauman Rock in the City -festivaali siirtyy Unajan viihdepuistosta keskustaan Parpansalin puistoon

Lisää artistikiinnityksiä Rauman Rock in the City -festivaaleille

Yllätyskäänne: Rock In The City -festivaalia ei järjestetäkään heinäkuussa Kirjurinluodossa