Raumalla on kirjankin mukaan Suomen paras kauppakamari

Jaakko Hirvonsalo (oik.) naureskeli kaupunginteatterilla alussa, että ei ole ennen kirjanjulkistamistilaisuudessa ollutkaan. Vieressä muut tekijät eli Janne Rantanen ja Samu Vahteristo. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Rauman kauppakamarin 35-vuotias taival on koottu kansien väliin, kun torstaina pidettiin Suomen paras -kirjan julkistamistilaisuus. Paikallinen kauppakamari on menestynyt esimerkiksi jäsenäänestyksissä.

Reiluun 200 sivuun mahtuu erilaisia tarinoita, jotka eivät etene aikajärjestyksessä. Teoksesta voikin poimia itseään kiinnostavia kohtia haluamassaan järjestyksessä.

Kirjan ovat koostaneet Rauman kauppakamarin pitkäaikainen entinen toimitusjohtaja Jaakko Hirvonsalo, jolle historiikin tekoa ehdotettiin eläköitymisen takia sekä aluejohtaja Samu Vahteristo Jabadabaduusta ja vastaava päätoimittaja Janne Rantanen Marva Mediasta.

Kauppakamarin vaiheiden lisäksi kirjasta löytyy elinkeinoelämän toimialakatsaus sekä puheenjohtajien haastattelut. Myös niin valtakunnallisia vaikuttajia kuin poliitikkojakin kommentoi kauppakamaria.

Vuorineuvos Pekka Paasikivi antoi kirjasta muutaman arvion, joita avataan perjantain Länsi-Suomessa.

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.