Raumalla otetaan käyttöön henkilökunnan maski- ja visiirisuositus kouluissa ja varhaiskasvatuksessa – oppilaille ja opiskelijoille suojainten käyttösuositusta ei anneta

Maski- ja visiirisuositus ei koske perhepäivähoitajia.

Alueellinen tartuntatautityöryhmä on antanut Satakuntaan kohdennetun maski- ja visiirisuosituksen, joka koskee varhaiskasvatuksen tiloissa sekä peruskoulujen ja toisen asteen oppilaitosten tiloissa toimivaa henkilökuntaa, mukaan lukien ruoka- ja puhtauspalvelujen henkilöstö. Suositus koskee myös yksityisiä palveluiden tuottajia.

Rauman sivistystoimialan henkilökunta noudattaa suositusta toimipisteissään tiistaista 24. marraskuuta alkaen. Maski- ja visiirisuositus ei koske perhepäivähoitajia.

Oppilaille ja opiskelijoille suojainten käyttösuositusta ei anneta, mutta he voivat halutessaan suojautua omilla kasvomaskeilla tai visiireillä koulupäivien aikana.

Vallitsevassa koronavirustilanteessa on tärkeää, ettei sairasta lasta viedä kouluun tai päiväkotiin vaan lapsen kuntoa seurataan kotona. Mikäli lapsella ilmenee koronavirukseen viittaavia oireita, hänet tulee viedä koronatestiin.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut