Raumalla rakennetulle Aurora Botnialle Shippax-palkintoja

"Olemme iloisia ja ylpeitä tästä palkinnosta, joka jälleen osoittaa, kuinka hyvin olemme onnistuneet uuden laivan suunnittelussa ja tekniikassa."

| Päivitetty

Wasalinen Aurora Botnia sai tunnustusta Shippax-messuilla. Raumalla rakennettu laiva sai Shippax-palkinnon suunnittelusta ja teknologiasta.

Laiva ajaa päivittäin Vaasan ja Uumajan väliä. Palkintoperustelujen mukaan Aurora Botnia on "erinomainen ro-pax-alus, jossa yhdistyvät sekä kestävyys että innovatiivinen suunnittelu ja ympärivuotinen toiminta erittäin haastavissa jääolosuhteissa".

- Olemme iloisia ja ylpeitä tästä palkinnosta, joka jälleen osoittaa, kuinka hyvin olemme onnistuneet uuden laivan suunnittelussa ja tekniikassa. Viime vuonna saimme ”Vuoden matkustajalautta” -palkinnon European Ferry Shipping Summit -tapahtumassa ja nyt Aurora Botnia sai palkinnon suunnittelusta ja teknologiasta. Aurora Botnialla on paljon uutta teknologiaa, pääasiassa paikallisilta toimittajilta, ja olemme iloisia, että tämä nyt on saanut huomiota. Olemme erittäin kiitollisia, että laiva myös sai palkinnon designista ja sisustuksesta, sanoi Wasalinen toimitusjohtaja Peter Ståhlberg tiedotteessa.

Kudos Dsign palkittiin laivan arkkitehtuurista ja suunnittelusta.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut