Raumalla rötösteltiin viikonloppuna - poliisi kaipaa vihjeitä

Kauppakadulla sijaitsevasta Mattorauma-liikkeestä varastettiin käteistä rahaa keskellä kirkasta lauantaipäivää. Teko on tapahtunut lauantaina 18. heinäkuuta kello 13.15–14.29 välisenä aikana. Liikkeeseen on ollut mahdollista päästä sisään ulko-oven lisäksi liikkeen takaoven kautta.

Iäkäs mies joutui ryöstön kohteeksi Tarvolantiellä perjantai-iltapäivänä noin kello 16.25. Mies oli ollut liikkeellä polkupyörällä, kun hänen eteensä oli kaartanut tumma henkilöauto, joka oli tukkinut miehen tien. Autosta oli noussut kaksi ulkomaalaiselta vaikuttavaa miestä. Miehet levittivät kartan polkupyörällä liikkuneen miehen pyörän päälle ja kysyivät englanniksi tietä sairaalaan. Myöhemmin mies huomasi, että hänen lompakostaan oli viety rahat.

Mopoauto kaadettiin kyljelleen Ahteentie 3:n pysäköintialueella perjantai-iltana. Teko on tapahtunut kello 22.00–01.00 välisenä aikana. Mopoautoon tuli kaatamisen seurauksena vaurioita. Ainakin mopoauton toinen sivupeili on hajalla, ja ovessa on lisäksi naarmuja ja lommoja.

Poliisi pyytää tietoja mahdollisista havainnoista sähköpostitse osoitteeseen rauma.tutkinta@poliisi.fi tai puhelimitse virka-aikana numeroon 0295 417 780.