Raumalla toteutettavan Joulevangeeljum-musiikkinäytelmän päärooleissa loistavat tangokuningatar ja Voice of Finland -voittaja

Kalle Virtanen on upeaääninen tenori, joka on tullut tutuksi suurelle yleisölle The Voice of Finland 2021 -kauden voittajana.

Valtakunnalliset taiteilijat tähdittävät Pitsikaupungin joulun Joulevangeeljum-musiikkinäytelmää. Pääroolien ensimmäiset kiinnitykset ovat muusikko, taiteilija Kalle Virtanen, laulaja Elina Vettenranta sekä näyttelijä, muusikko Venla Wallenius.

Elina Vettenranta on monipuolinen laulaja sekä vuoden 2006 Tangokuningatar.

Kulkueen muodossa toteutettava musiikkinäytelmä esitetään Vanhassa Raumassa lauantaina 17.12. klo 16 ja klo 19. Esitykset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että nämä tunnetut taiteilijat kiinnostuivat Joulevangeeljum-musiikkinäytelmästä ja lähtivät innolla mukaan tähän ennennäkemättömään toteutukseen, museo- ja kulttuurijohtaja Risto Kupari iloitsee.

Toteutuksessa on mukana jo lähes satapäinen vapaaehtoisten joukko, mutta näytelmään toivotaan vielä lisää tekijöitä. Tehtäviä on tarjolla monipuolisesti esimerkiksi lavastukseen, puvustukseen ja liikenteenohjaukseen. Myös puhe- ja laulurooleja on vielä vapaana.

Musiikkinäytelmän toteutukseen ilmoittautuneille ja uusille vapaaehtoisille järjestetään yhteistapaaminen lauantaina 24.9. klo 12–18. Myös pääroolien esittäjät ovat mukana tilaisuudessa.

Tapaamisen ensimmäinen osuus pidetään klo 12–16 kulttuuritalo Posellissa osoitteessa Nortamonkatu 12.