Raumallakin uidaan jälleen kesäksi kuntoon

Juhlavuottaan viettävään Ui kesäksi kuntoon -kampanjaan ilmottautui tänä vuonna mukaan ennätysmäärä eli 111 uimahallia. Suomen Uimaliiton järjestämässä kampanjassa mukana ovat myös muun muassa Rauman, Euran, Laitilan ja Uudenkaupungin uimahallit.

UKK-kampanjaan voi osallistua kampanjaan kuuluvassa uimahallissa, jossa suorituksia voi kerätä joko uimalla tai vesijuoksulla tai -jumpalla. Suoritukset voi kirjauttaa henkilökohtaiseen suorituskorttiin ja uimahallin suoritustaululle. Uimarit kirjaavat kauhotut metrit ja muut vesiliikkujat liikutut minuutit. Uimaseuroille on oma sarjansa kampanjassa.

Kampanjan pääidea on haastaa itsensä kasvattamaan uintiliikuntakuntoa ja kehittämään omaa uintitekniikkaa- Apuvälineiden, kuten räpylöiden, käyttäminen on kampanjassa kiellettyä- Uimahallit voivat palkita osallistujiaan parhaaksi katsomillaan tavoilla kampanjaan kuuluvilla tuotepaketeilla.

Maaliskuun ensimmäinen päivä käynnistyvä Ui kesäksi kuntoon -kampanja järjestetään tänä keväänä jo 25. kertaa ja se liikuttaa joka kevät kymmeniä tuhansia suomalaisia. Ui kesäksi kuntoon -kampanjaa vietetään uimahalleissa 1.–31. maaliskuuta.