Rauman Danske Bank uudistuu lokakuussa

Danske Bankin Rauman konttori muuttuu uudenlaiseksi pankkiasiointipaikaksi lokakuun alussa. Jatkossa palveluja tarjotaan konttoriympäristössä, jossa keskeisessä roolissa ovat muun muassa verkkotapaamismahdollisuus sekä mobiili- ja tablettipalvelut.

Rauman oman henkilöstön lisäksi konttoriin voi varata verkkotapaamisen myös muualla Suomessa työskentelevien pankin asiantuntijoiden kanssa. 

Rauman konttorin kassapalvelujen tarve on vähentynyt lyhyessä ajassa merkittävästi. Osana konttorin muutoksia kassapalvelujen tarjonta päättyy Raumalla 1. lokakuuta. Käteistä rahaa voi kuitenkin sen jälkeen tilata isompina erinä noudettavaksi konttorista.

Konttorin uudistumisen myötä Raumalla tapahtuu myös henkilömuutoksia. Pankinjohtaja Sonja Muukkonen siirtyy Porin konttoriin ja Rauman konttorin esimiehenä toimii lokakuun alusta palvelujohtja Jutta Huhtamäki.

Kaikki Rauman konttorin työntekijät jatkavat pankin palveluksessa myös muutosten jälkeen, joko Rauman tai Porin konttoreissa. Yrityspalvelut jatkavat konttorissa entiseen tapaan.