Rauman elinkeinoelämän vaalipaneeli ei turhia jäykistele

Rauman Kauppakamari järjestää maanantaina yhteistyössä Rauman Yrittäjät ry:n kanssa elinkeinoelämän vaalipaneelin. Illan aikana on luvassa muun muassa Keskuskauppakamarin ekonomisti Mauri Kotamäen alustus sekä "Eduskunta-casting" -vaalipaneeli, jonka moderaattorina toimi sanomalehti Länsi-Suomen päätoimittaja Janne Rantanen.

Tilaisuudessa on tarkoitus nostaa esille ajankohtaisia valtakunnallisia teemoja, jotka ovat oleellisia Satakunnan kilpailukyvylle ja elinvoimalle.

Vaalipaneeli pidetään elokuvateatteri Iso-Hannussa, sillä järjestäjät halusivat rennommat puitteet usein turhankin vakavalle vaalikeskustelulle.

– Mikä olisikaan elokuvateatteria parempi paikka poliittiselle keskustelulle, joka voi toisinaan olla komediaa, tragediaa tai draamaa, sanoo Kauppakamarin toimitusjohtaja Riikka Piispa.

Yleisö voi esittää kiperiä kysymyksiä

Tilaisuudessa omat alustuksensa esittävät myös Rauma Marine Constructions Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Heinimaa ja RS-Rakennus Oy:n toimitusjohtaja Antti Simula.

Vaalipaneeliin osallistuvat: Marianna Hanni (vihr.), Eeva Kalli (kesk.), Matias Marttinen (kok.), Jari Myllykoski (vas.), Pasi Mäenranta (ps.) ja Kristiina Salonen (sd.).

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille elinkeinoelämän edustajille, yrittäjistä virkamiehiin. Vaalipaneelin yleisöllä on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä panelisteille.

Casting for finnish parliament – Elinkeinoelämän vaalipaneeli elokuvateatteri Iso-Hannussa ma 11.3. klo 16.