Rauman Energia tukee lasten ja nuorten liikuntaa maksamalla liikuntapaikkojen vuokria

Rauman Energialta tuntuva kädenojennus juhlavuonna raumalaisille lapsille ja nuorille sekä tapahtumien järjestäjille.

Rauman Energia on kevään aikana pohtinut sopivaa tapaa auttaa paikallisia tahoja, joiden toiminta on vaikeutunut koronapandemian takia.

Yhdessä kaupungin kanssa päädyttiin ratkaisuun, jonka mukaisesti Rauman Energia Oy vastaa liikunta- ja urheiluseurojen käyttämien liikuntapaikkojen vuokrien maksamisesta kesä-heinäkuun ajalta kokonaisuudessaan siltä osin, kun toiminta kohdistuu lapsiin ja nuoriin sekä elokuun ajan 50-prosenttisesti.

– Muutamien energiayhtiöiden julkistama sähkönsiirron perusmaksujen puolitus kesäksi ei ole mielestämme paras mahdollinen tapa osallistua koronakevään tuomien vaikeuksien helpottamiseksi, koska vaikutus yhtä asiakasta kohden olisi pieni, keskimäärin 3-13 euroa kuukaudessa. Halusimme miettiä vaikuttavampaa tapaa, joka kohdistuu tarkemmin tahoihin, jotka ovat altistuneet koronapandemian vaikutuksille, Rauman Energian toimitusjohtaja Marko Haapala sanoo.

Liikuntapaikkatuen lisäksi energiayhtiö tulee huomioimaan raumalaisia viihde- ja kulttuuritapahtumien järjestäjiä, jotka ovat kärsineet koronapandemiasta.

Rauman Energia täyttää tänä vuonna 120 vuotta. Juhlavuotensa kunniaksi yritys on päättänyt varata 120 000 euroa raumalaisten tapahtumien hyväksi, kun koronapandemia jälleen mahdollistaa tapahtumien järjestämisen. Tuen muodot, kohdistuminen ja ajoitus julkistetaan myöhemmin.