Rauman Gyytin reittikartat ja aikataulut julkaistiin – katso missä ja miten uudet linjat kulkevat

Uusilla reiteillä aloitetaan heti tammikuun alussa. Kaupunkialueen linjoja on viisi.

Uusien aikataulujen ja reittien myötä Raumalle ilmestyy myös uusia linja-autopysäkkejä, kuten tämä Isoarontien ja Tarvolantien risteyksen lähellä oleva pysäkki. Kuva: Juha Sinisalo

Rauman kaupunki on julkaissut Rauman joukkoliikenteen uudet reittikarta ja aikataulut. Nimellä Rauman Gyyt aloittava joukkoliikenne käynnistyy ensi vuoden ensimmäisenä päivänä.

Kaupunkialueen pääreittejä on jatkossa viisi. Lisäksi linjoja on keskustan ja Rauman muiden taajamien väleillä.

Linja-autovuoroja lisätään useilla alueilla. Vuorovälejä tihennetään, ja bussit kulkevat entistä pidempään arki-iltaisin ja lauantaisin. Sunnuntaivuorojakin tulee lisää. Liikennöityjen kilometrien määrä vuositasolla nousee 300 000 kilometristä 800 000 kilometriin.

– Rauman Gyytin uudet reitit ja pysäkit otetaan käyttöön tammikuun alussa. Niiden toimivuutta tarkastellaan liikenteen käynnistyttyä ja toivomme myös saavamme palautetta asukkailta asiaan liittyen. Tarvittaessa voimme muuttaa reittejä ja käytettäviä pysäkkejä toimivammiksi, liikennesuunnittelija Julius Tavasti kertoo tiedotteessa.

Reittikartat ja aikataulut voi katsoa Rauman kaupungin verkkosivuilta: https://www.rauma.fi/asuminen-ja-ymparisto/kadut-ja-liikenne/liikenne/joukkoliikenne/

Aikatauluvihko jaetaan myös jokaiseen raumalaiseen kotiin joulukuun aikana.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut