Rauman ja Laitilan välille uutta päällystettä

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Kuva: LS-arkisto/Pekka Lehmuskallio

Maanantaina käynnistyivät päällystystyöt valtatiellä 8 Vermuntilan ja Unajan välillä noin viiden kilometrin matkalla. Työ kestää viikon.

Perjantaista 20.5. alkaen päällystetään puolestaan Laitilan ja Varhokylän välillä noin 11 kilometriä. Tämä työ kestää kaksi viikkoa.

Tie on päällystettävillä osuuksilla kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Molemmilla paikoilla on liikennevalo-ohjaus. Päällystystyöt tehdään päiväaikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta, kun tiemerkinnät on maalattu, eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.