Rauman kansalaisopistolla järkytyttiin kaavailluista leikkauksista: "Onhan se tyrmäävää, jos mennään pahimman vaihtoehdon kautta"

Kuvaushetkellä torstaina Rauman kansalaisopistoa valaisi auringonpaiste,    mutta kuvaannollisesti sen toimintaa hämärtävät synkeät pilvet. Hallitusneuvotteluista saadut tiedot vapaaseen sivistystyöhön suunnitelluista leikkauksista saivat kansalaisopiston   apulaisrehtori Emmi Lainion (oik.) ja taiteen perusopetuksen apulaisrehtori Nelli Niemisen mietteliäiksi.
Kuvaushetkellä torstaina Rauman kansalaisopistoa valaisi auringonpaiste, mutta kuvaannollisesti sen toimintaa hämärtävät synkeät pilvet. Hallitusneuvotteluista saadut tiedot vapaaseen sivistystyöhön suunnitelluista leikkauksista saivat kansalaisopiston apulaisrehtori Emmi Lainion (oik.) ja taiteen perusopetuksen apulaisrehtori Nelli Niemisen mietteliäiksi. Kuva: Juha Sinisalo

Tällä viikolla esiin nousseet tiedot vapaaseen sivistystyöhön kaavailluista leikkauksista on otettu Raumallakin vastaan raskain mielin.