Rauman Kansalaisopiston Opistolaisyhdistyksellä juhlavuosi – Kaikille avoimessa juhlassa monia opistolaisten esityksiä

Rauman Kansalaisopiston Opistolaisyhdistyksen 100-vuotisjuhlassa esiintyy muun muassa Rauman Hupiköör. Arkistokuva Hupiköörin esityksestä muutaman vuoden takaa.
Rauman Kansalaisopiston Opistolaisyhdistyksen 100-vuotisjuhlassa esiintyy muun muassa Rauman Hupiköör. Arkistokuva Hupiköörin esityksestä muutaman vuoden takaa. Kuva: Juha Sinisalo/arkisto

Rauman Kansalaisopiston Opistolaisyhdistys ry juhlii 100-vuotista taivaltaan lauantaina 8. lokakuuta Kulttuuritalo Posellissa.

Tilaisuus alkaa kello 14.30 kahvitarjoilulla, jonka jälkeen kello 15 alkaa ohjelmallinen osuus. Luvassa on kansalaisopiston opintoryhmien Rauman Hupiköörin, Rauman kamarikuoron sekä Pläkkploosarien esityksiä, kansalaisopiston yhteydessä toimivan Teatterikoulun esitys sekä kitaristi Jonne Gransin sooloesitys. Mukana on myös yllätysesiintyjä ja lyhyitä katsauksa yhdistyksen historiaan.

Juhlapuheen pitää kansanedustaja Kristiina Salonen.

Rauman Kansalaisopiston Opistolaisyhdistys ry on perustettu 6. lokakuuta 1922. Sen tavoite on vahvistaa opiskelijoiden yhteistoimintaa, tukea opiston työtä sekä järjestää erilaisia matkoja ja tapahtumia. Yhdistys tukee opiskelijoita avustuksin ja on hankkinut kansalaisopistolle muun muassa pianoja sekä muita opetukseen tarvittavia välineitä. Yhdistys järjestää myös teatteri- ja messumatkoja.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on kaikille avoin.