Rauman kauppakeskus nytkähti eteenpäin

Rauman uusi kauppakeskus nytkähti askeleen eteenpäin, kun alueen maankäyttösopimukset allekirjoitettiin tänään.

| Päivitetty

Rauman uusi kauppakeskus nytkähti askeleen eteenpäin, kun alueen maankäyttösopimukset allekirjoitettiin tänään.

Samalla sovittiin alueiden luovutuksesta, kunnallistekniikan ja yleisten alueiden rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä korvauksista. Sopijoina ovat Rauman kaupunki, Kiinteistö Oy Rauman Ostoskeskus, Kiinteistö Oy Tarvontori, Ganal Kiinteistöt Oy ja Skanska Talonrakennus Oy.

Sopimuksen ehtona on, että kaava hyväksytään.

Allekirjoitetut sopimukset ovat osa Kanalin Länsirannan asemakaavamuutosta, josta päätetään Rauman kaupunginvaltuuston kokouksessa marraskuun loppupuolella.

‒ Tänään allekirjoitetut sopimukset ovat merkittäviä paikallisen kaupan palvelurakenteelle ja edistävät samalla Rauman kaupungin kehitystä. Toivomme hankkeen etenevän nopeasti toteutusvaiheeseen, Osuuskauppa Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila sanoo tiedotteessa.

‒ Kanalin Länsirannan rakentamisessa on nyt saavutettu tärkeä välietappi. Olen ilolla havainnut Raumalla vallitsevan aktiivisen ja positiivisen kehitysvireen. Useita investointiprojekteja on menossa ja uusia tulossa, Skanska Talonrakennus Oy:n aluejohtaja Jari Pölönen toteaa.

‒ Maailmanperintökohteen kupeessa sijaitseva kauppakeskushanke on huomattava projekti, joka lopulta tulee elävöittämään kaupunkiamme. Elinvoimainen keskusta on eteenpäin menevän kaupungin edellytys, apulaiskaupunginjohtaja Tomi Suvanto toteaa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut