Rauman kaupungin verkkosivustot uudistuvat – nyt voi jo antaa palautetta

Rauman kaupunki uudistaa parhaillaan rauma.fi-verkkosivustokokonaisuutta. Uusi ulkoasu julkaistiin torstaina. Uudistusprojektia jatketaan edelleen muun muassa sisällön selkeyttämisen ja saavutettavuuden osalta.

Kaupungin sivuista teetettiin keväällä saavutettavuusarviointi, jossa todettiin jonkin verran teknisiä ja visuaalisia puutteita.

-Verkkosivu-uudistuksella panostetaan saavutettavuuteen ja yhtenäiseen ilmeeseen sekä parempaan hakutoimintoon. Samalla myös sivujen ulkoasua raikastetaan, viestintäpäällikkö Raija Lehtorinne kertoo.

Nettisivujen teknisiä ja sisällöllisiä toimintoja parannellaan edelleen. Kaupungin tapahtumakalenteri siirretään uudelle alustalle myöhemmin.

Verkkopalvelusta vastaa Rauman kaupungin viestintä- ja markkinointipalvelut. Sivustojen tekninen toteuttaja on Valu Digital Oy.

Nettisivujen saavutettavuusasioista voi antaa palautetta sähköpostitse osoitteeseen viestintapalvelut@rauma.fi  Palautteisiin pyritään vastaamaan viikon sisällä. Lain mukainen vastausaika on enintään 14 vuorokautta.