Rauman kaupunginjohtajaksi julkisesti hakeneita on nyt seitsemän

Yksi hakemus tulkittiin virkahakemukseksi vasta maanantaina.

| Päivitetty

Rauman kaupunginjohtajan virkaa julkisesti hakeneita on nyt virallisesti 7. Alun perin hakemuksia oli 6. Seitsemäs hakemus oli jo saapunut viime perjantain hakuaikaan mennessä, mutta se tulkittiin virkahakemukseksi vasta myöhemmin.

Tapahtunut erehdys huomattiin maanantaina. Seitsemäs kaupunginjohtajan virkaa hakenut on sähköalan ja rakennusalan perustutkinnot suorittanut Jorma Eskola Lohjalta.

Muista kuudesta julkisesta hakijasta kaksi on parhaillaan kaupunginjohtajan virassa. Valtiotieteiden maisteri Timo Nousiainen on Tornion kaupunginjohtaja ja diplomi-insinööri Ari Nurkkala Raahen kaupunginjohtaja.

Muitakin kunta-alan hakijoita on mukana. Hallintotieteiden maisteri Terhi Källi Tampereelta työskentelee Ruoveden kunnan hallintojohtajana. Terveystieteiden maisteri Pilvi Österman on puolestaan Inkoon perusturvajohtaja.

Lisäksi hakijoina ovat maa- ja metsätaloustieteiden maisteri Timo Taulavuori, joka on Puutarhaliiton toimitusjohtaja Helsingistä sekä kauppatieteiden maisteri Joni Ylen, joka on raumalainen ja entinen Rauma Golfin toiminnanjohtaja.

Kaikkien hakijoiden nimet eivät kuitenkaan ole tässä, vaan Rauman kaupunginjohtajan hakuprosessiin voi osallistua myös suostumusmenettelyllä.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kalle Leppikorpi kertoi aiemmin Länsi-Suomelle (LS 7.8.), että niin sanottua hiljaista kaistaa Rauman kaupunginjohtajaksi on pyrkimässä ”toinen mokoma” hakijoita.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut