Rauman Kaupunginteatteri on nyt Rauman teatteri

Rauman Kaupunginteatteri vaihtoi nimensä Rauman teatteriksi ja uudisti logonsa. Sitä esittelee markkinointi- ja viestintäpäällikkö Petteri Kangas. (oik.). Vieressä teatterin taiteellinen johtaja Otto Kanerva sekä toimitusjohtaja Harri Natunen (vas.). Kuva: Pekka Lehmuskallio

Rauman Kaupunginteatteri on uusinut ulkoisen ilmeensä. Uuden logon lisäksi myös nimi vaihtuu muotoon Rauman teatteri. Uudistuksen taustalla on halu kehittää ja selkeyttää viestintää.

– Rauman teatterin ulkoasu- ja nimiuudistus on ollut suunnitelmissa jo useamman vuoden. Aiempi ulkoasu ei ole ollut nykyvaatimusten mukainen. Myös nimi on ollut hieman kankea ja ristiriidassa esimerkiksi teatterin www-osoitteen kanssa, kertoo Rauman teatterin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Petteri Kangas.

– Viime vuonna kirkastimme strategiaamme ja brändin uudistaminen on seuraava askel pitkäjänteisessä kehitystyössämme, Kangas jatkaa.

Rauman teatterin ulkoasu-uudistus on toteutettu yhteistyössä raumalaisen viestintä- ja markkinointitoimiston Bonden kanssa. Hyvin sujuneen yhteistyön myötä Bondesta tuli myös Rauman teatterin laajan kumppaniverkoston uusin jäsen.