Rauman kaupunki rajoittaa tilojensa käyttöä

Rauman kaupunki teki koronatilanteen takia uusia linjauksia maanantaina.
Sivistystoimiala ottaa uudet toimenpiteet käyttöön tiistaista alkaen. Järjestelyt ovat voimassa 12. huhtikuuta saakka.
Avoimen varhaiskasvatuksen toiminta suljetaan. Myös nuorisotilat ovat pois käytöstä.

Uimahalli suljetaan tiistaista 17.3. alkaen. Jäähallit suljetaan loppukaudeksi. Koulujen liikuntasalien iltakäytöstä luovutaan, ja Pommarin sekä Lapin kuntosalit suljetaan. Lisäksi Lähdepellon ja Otanlahden huoltorakennukset ovat pois käytöstä.

Rauman kirjastot, museot ja talviharjoitteluhalli pidetään toiminnassa normaalisti. Ryhmätilaisuudet edellä mainituissa tiloissa perutaan kuitenkin toistaiseksi. Yhteisissä julkisissa tiloissa vierailevien tulee pitää noin kahden metrin etäisyys toisiinsa.

Rauman kansalaisopiston toiminta keskeytetään kevätlukukauden osalta. Taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän opetus eli käsityö-, teatteri- ja kuvataidekoulu ovat tauolla 12.4. asti.

Rauman musiikkiopistossa luovutaan ryhmäopetustilaisuuksista, mutta yksittäisopetus jatkuu normaalisti. Orkesterit siirtyvät tauolle.

Rauma-sali suljetaan kokonaan yleisökäytöltä.

Palveluasumisessa ja sairaalassa vierailukielto

Rauman kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen palveluasumisen yksiköissä sekä sairaalan osastoilla on käytössä vierailukielto.

Palvelupiste Pyyrmaniin kehotetaan ottamaan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse (palvelupiste@rauma.fi) tai puhelimitse numeroon 02 834 5000 ja välttämään fyysistä asiointia.

Kaupungin varhaiskasvatus, peruskoulut ja lukio odottavat vielä Suomen hallituksen linjauksia. Ammatillisten oppilaitosten opiskelijoiden työharjoittelut toteutetaan kuitenkin normaalisti.