Rauman keskustaan aukeaa uusi kuntosali – ja sen jälkeen ovia ei suljetakaan, sillä sali on auki ympäri vuorokauden

Raumalle aukeava Gym Anytime on tamperelaisen perheyrityksen kolmas ympärivuorokautinen sali.

Uusi kuntosali Gym Anytime aukeaa Raumalle helmikuussa. Valtakadulla sijaitsevassa kiinteistössä on aiemmin toiminut varaosaliike. Kuva: Juha Sinisalo

Kerromme tänään julkaistussa jutussa tammikuun kävijäpiikistä Rauman liikuntapaikoilla.

Raumalle on avautumassa jälleen myös yksi uusi kuntosali. Se ei tosin ehdi aivan tammikuun sesonkiin, vaan Gym Anytime Rauma avataan Valtakadulle helmikuun aikana.

– Tiloissa tehdään parhaillaan aivan lattiasta kattoon yltävää isoa remonttia, ja avajaisia vietetään sitten sen mukaan. Tarkkaa päivää ei ole, mutta aikataulussa on edetty, joten helmikuun aikana avataan, kertoo GO247 Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

Tamperelaistaustainen perheyritys on toiminut liikunta-alalla jo yli 30 vuotta, mutta Gym Anytime on tuoreempi kuntosalikonsepti. Ensimmäinen sali avattiin Tampereen Hervantaan tammikuussa 2023.

Viime vuonna avattiin myös toinen sali Varkaudessa, ja kolmannen vuoro on nyt Raumalla. Valtakadulla sijaitsevassa toimitilassa toimi aiemmin varaosaliike.

Nimensä mukaisesti sali on avoinna aina, siis ympäri vuorokauden joka päivä. Sali toimii itsepalveluperiaatteella, eikä henkilökuntaa ole säännöllisesti paikalla.

– Asiakaspalvelu toimii Whatsappin ja sähköpostin välityksellä. Meillä ei ole sitoutumispakkoja, irtisanomisaikaa eikä muuta sellaista. Joustavuus on yksi valttimme, Vähätalo kuvailee.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut