Rauman kilpailutus taas pieleen - uimahalli ilman kahvioyrittäjää

Rauman uimahalli on parhaillaan remontissa mutta aukeaa jälleen elokuussa. Kahvilayrittäjää ei silloin vielä tosin ole. Kuva: LS-arkisto/Pekka Lehmuskallio

Rauma on jälleen kompastunut kilpailutukseen, tällä kertaa uimahallin kahvilayrittäjän valinnassa. Tarjouskilpailu on päätetty keskeyttää, koska tapahtui menettelyvirhe, jonka vuoksi edullisinta tarjousta ei olisi voitu hyväksyä. Viime aikoina kaupungilla on ollut epäonnea löytöeläinten hoidon tarjouskilpailussa, josta markkinaoikeudella on jo toinen valitus käsiteltävänään.

Nyt keskeytetyn tarjouskilpailun johdosta uimahallissa ei ole toimivaa kahvilayrittäjää elokuussa, kun ovet remontti- ja kesätauon jälkeen aukeavat. Alustava suunnitelma on, että hätäapua saataisiin nuorten työpajalta kahvilapalveluiden turvaamiseksi siihen asti, että uusi hankintamenettely saatetaan kunnialla päätökseen.

Menettelyvirhe hankinnassa sattui, kun uimahallin tiloista järjestettiin toinenkin kohdenäyttö, mutta asiasta ei ilmoitettu kirjallisesti muille tarjoajille eikä Hilma-hankintakanavaan. Ilman hankinnan keskeyttämistä kahvilayrittäjyys olisi mennyt raumalaiselle Cafe Salille.

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.