Rauman Lähdepellolle suunnitteilla oma keskuksensa mailapeli padelille

Havainnekuva Padel X -yhtiön padelkeskuksesta, joita yhtiö rakennuttaa parhaillaan eri puolille Suomea. Raumalla keskuksen paikkaa on haettu Lähdepellolta.

Mailapeli padel on saamassa Raumalla oman keskuksen Lähdepellolle. Padel X Oy on anonut Rauman kaupungilta tonttivarausta padelhallin rakentamista varten.

Keskus on tarkoitus sijoittaa tontille, joka sijoittuu Lähdepellon alueen itäosaan Kodisjoentien varteen. Paikalta on hiljattain purettu Jasmavaaran kiinteistönä tunnettu kaupungin vuokra-asuintalo.

Kaupunginhallitus käsittelee tonttivarauksen tekemistä ensi viikolla.

Padel X ilmoittaa hakevansa tonttia "modernin ja korkean laatuluokan" padelkeskuksen rakentamiseksi. Rakennusoikeutta on tarkoitus käyttää yhteensä noin 2 500 kerrosneliömetriä.

Keskukseen kuuluisi 5–6 kilpatason padelkenttää, lämmittelyalue kuntosaleineen, noin 10 metrin sisäkorkeuden hyödyntävä kiipeily- ja crossfit-alue sekä rantalentopallokenttä.

Miehille ja naisille tulee omat pukuhuoneet, kylmäaltaat ja yhteinen näköalasauna. Lisäksi tulee kahvila sekä laajat oleskelutilat.

Padel X:n tonttianomuksen mukaan yhtiöllä on valmius ja tahtotila aloittaa hanke välittömästi tonttivarauspäätöksen jälkeen.

Yhtiöllä on Suomessa valmiina yksi padelkeskus ja rakenteilla neljä eri puolilla maata, muun muassa Porissa ja Turussa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut