Rauman McDonald's kiinni kuukaudeksi – luvassa nykyaikainen uudistus, samalla haetaan uusia työntekijöitä

Remontin myötä myös autokaistan palvelut paranevat. Kuukauteen ruokaa ei kuitenkaan autokaistan kauttakaan saa. Kuva: LS-arkisto

Rauman McDonald's-ravintola sulkee ovensa tänään kuukauden päiviksi, yhtiö kertoo tiedotteessa. Syynä on remontti.

Remontissa ravintola saa uuden ilmeen ja sinne asennetaan digitaaliset tilauskioskit. Niiden avulla asiakas voi tilata haluamansa tuotteet ja maksaa tilauksensa digitaalisella näytöllä ja siirtyä sitten odottelemaan sitä.

Lisäksi autokaistalle asennetaan uudet digitaaliset menutaulut asiakaspalvelun sujuvoittamiseksi.

– Olemme todella innoissamme, että pääsemme aloittamaan työt täysin uudistetussa ravintolassa. Remontin ansioista pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme entistä nykyaikaisemman ja miellyttävämmän ravintolakokemuksen, kertoo yrittäjä Johanna Junkkari tiedotteessa.

Samalla ravintolaan rekrytoidaan jopa kymmenen uutta työntekijää. Tätä varten ravintola järjestää kaksi avointa rekrytointitapahtumaa läheisessä Kontion kahvilassa 3. ja 23. helmikuuta.

– Meillä kaivataan uusia työkavereita, jotka ovat positiivisia ja palveluhenkisiä. Aiempaa työkokemusta ei tarvita, sillä koulutus työtehtäviin tapahtuu työpaikalla. Meille tärkeintä on positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne, Junkkari sanoo.