Rauman neljäs strategiavideo julkaistu – valovoimaa ja wau-kokemuksia

Tällä kertaa videolla on mukana Rauman kaupungin sivistystoimialan toimialajohtaja Soile Strander. "Aiomme tehdä jatkossa vaikuttavaa ja rohkeaa brändityötä koko Rauma-yhteisön kanssa ja huomioimme markkinoinnissa erityisesti nuoret aikuiset ja lapsiperheet. Viestinnässä tulemme panostamaan erityisesti sosiaalisen median kanaviin", Strander kertoo videolla. Kuva: Rauman kaupunki

Kaupunki julkaisi tänään neljännen strategiavideonsa. Rauman valovoiman lisäämisestä kertovalla videolla ovat äänessä toimialajohtaja Soile Strander ja kaupunginjohtaja Esko Poikela.

Strategiaan on kirjattu tavoite kehittää kaupunkikeskustaa toiminnallisena kokonaisuutena siten, että huomioidaan erityisesti Kanalin ja Kauppatorin ympäristö sekä puistot. Kaupunkiympäristön toiminnallisuus ja viihtyisyys luo edellytyksiä kehittyä aktiiviseksi tapahtuma- ja kulttuurikaupungiksi.

Toinen puoli valovoimaisuuden lisäämisessä on brändityö eli Rauman tulee entistä voimakkaammin kertoa omista vahvuuksistaan. Rauman imago on jo lähtökohtaisesti positiivinen mistä kertovat monet brändi- ja vetovoimatutkimukset, joissa Rauma keikkuu kärkikastissa. Suomen 57 seutukaupungista Rauma on imagoltaan selkeä ykkönen.

Strategian toteuttamiseksi laaditaan kahdeksan ohjelmaa, joista yksi on markkinoinnin kehittämisohjelma. Ohjelma tulee sisältämään suunnitelman markkinoinnin tehostamiseksi ja yhtenäistämiseksi sekä kaupunkiorganisaation sisällä että laajemmin markkinointia tekevien tahojen kanssa.