Rauman pandemiapoliklinikan aukiolo pitenee

Näytteenotto siirtyy takaisin näytteenottokaistalle.

Rauman terveyspalvelujen pandemiapoliklinikan aukioloaika pitenee maanantaista 24.8. alkaen. Poliklinikka on jatkossa avoinna arkisin kello 9–16. Viikonloppuisin poliklinikka on kiinni.

Pandemiapoliklinikalle ohjataan ainoastaan puhelinajanvarauksella. Mikäli henkilöllä on oireita tai hän epäilee saaneensa koronatartunnan, hänen tulee soittaa pandemiapoliklinikan numeroon. Ajanvarauksen voi tehdä numerosta 044 403 5234.

Muina aikoina korona-asioissa tulee olla yhteydessä Rauman keskitettyyn ajanvaraukseen tai Satasairaalan päivystysnumeroon.

Maanantaista torstaihin kello 7.30–17 sekä perjantaisin ja aattopäivinä kello 7.30–15 soitetaan numeroon 02 835 2400.

Maanantaista torstaihin kello 17–22, perjantaisin kello 15–22 ja lauantaista sunnuntaihin kello 7.30–22 on käytössä numero 02 835 2670.

Kaikkina päivinä yöllä kello 22–7.30 Satasairaalan yhteispäivystys vastaa kiireellisestä hoidosta, jonne tulee ottaa yhteyttä etukäteen numeroon 116 117.

Voinnin heikentymisen aiheuttamassa hätätilanteessa tulee aina soittaa yleiseen hätänumeroon 112.

Jos epäilee saaneensa koronavirustartunnan, voi täyttää oirearvion Omaolo.fi -palvelussa. Oirearvio on tarkoitettu koronavirustartunnan todennäköisyyden arviointiin sekä antamaan neuvoja hoidon tarpeen arvioinnista ja infektion leviämisen estämisestä.

Koronanäytteenotto siirtyy pandemiapoliklinikan yhteydestä takaisin näytteenottokaistalle, jossa näytteenotot tehtiin keväällä. Pandemiapoliklinikan henkilökunta kertoo puhelimitse näytteenottokaistan tarkan sijainnin ja opastaa saapumisessa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut