Rauman Prisman uudistus- ja laajennusurakka on täydessä vauhdissa

Laajennusosa sijoittuu Prismakeskuksen itäpuolelle, jossa maanrakennustyöt ovat parhaillaan jo käynnissä.

Osuuskauppa Keulan mittava kymmenen miljoonan euron uudistus- ja laajennusurakka Rauman Prismakeskuksessa on päässyt täyteen vauhtiin. Ensi kesäksi valmistuva projekti käynnistyi maanrakennustöillä heinäkuun alussa.

Prismakeskuksen urakoitsijoiksi on tähän mennessä valittu raumalaiset Rakennus JTS Oy, LVT-Putki Oy, Satatech Talotekniikka Oy sekä Maarakennus Jalonen Oy.

Alkavan syksyn aikana työt painottuvat noin 3000 neliön kokoisen laajennusosan rakentamiseen, ja ensi vuoden alussa siirrytään uudistamaan nykyisiä sisätiloja ja palveluja. Prisman lisäksi myös ravintolamaailma, Emotion, parturikampaamo sekä asiakasomistajapalvelu ja S-Pankkipiste uudistetaan kokonaan. Prismakeskukseen tulee myös uusia vuokralaisia.

Osuuskauppa Keulan toimitusjohtaja Mika Marttila on tyytyväinen, että urakoitsijoiksi saatiin paikallisia yrityksiä.

– Investointi jää mahdollisimman suurelta osin hyödyttämään alueen yrityksiä ja taloutta, kun se toteutetaan alueellisin voimin.

Rakennustyöt tuovat poikkeusjärjestelyjä

Osuuskauppa Keulan toimialajohtaja Sami Junnila kertoo, että Prisman myymälän täydellinen uudistus mahdollistaa entistä laajemman valikoiman päivittäis- ja käyttötavarakaupassa. Käyttötavarapuolen sisäänkäynti siirtyy uuteen paikkaan ja jatkossa rakennukseen johtaa kolme sisäänkäyntiä.

– Saamme markettiin uudet nykyaikaiset kalusteet ja uudenlaiset esillepanot. Jatkossa meiltä löytyy kokonaan uusia tuoteryhmiä ja tuhansia uusia tuotteita. Otamme käyttöön myös uusia digitaalisia palveluja eli tulossa on esimerkiksi uudenlaisia pikakassoja, Sami Junnila summaa.

Prismakeskus palvelee asiakkaita koko uudistusurakan ajan, mutta joitakin erikoisjärjestelyjä on luvassa. Tällä hetkellä työt ovat käynnissä laajennusosan alueella eli entisen puutarhamyymälän edustalla. Parkkialueen liikenneratkaisuihin tulee muutoksia lähiviikkoina, jotta viemäröinnit saadaan onnistuneesti tehtyä piha-alueella.
 

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Keulan Kesäkaupalla mukava suvi haasteista huolimatta

Keula tekee töitä S-ryhmän ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi

Rauman Prisman laajennustyö alkaa

Vain tilaajille Rauman Prismaan lisätilaa – "Käynyt jumalattoman ahtaaksi", kauppakeskukseen ei Keulan kauppaa