Rauman sahan terätoimittajan valinta ei tarjonnut yllätyksiä – LSAB Suomi toimittaa ja huoltaa kaikkien muidenkin Metsä Fibren sahojen terät

Tuomme tähän projektiin kaiken osaamisemme, lupaa terät toimittavan LSAB Suomi Oy:n toimitusjohtaja.

| Päivitetty

Raumalle rakentuvan Metsä Fibren sahan terien toimittajaksi on valittu LSAB Suomi Oy, kerrotaan Metsä Fibren tiedotteessa.

Sopimus kattaa sahalle toimitettavat terät ja niiden kunnossapidon. LSAB Suomi on Metsä Fibren pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa ja huoltaa kaikkien muidenkin Metsä Fibren sahojen terät, kertoo tiedotteessa Rauman sahan sahanjohtaja Liisa-Maija Perävainio.

– Yritys on sitoutunut yhteisiin turvallisuustavoitteisiimme ja olemme yhdessä pystyneet kehittämään toimintaamme. LSAB Suomen kanssa tehty yhteistyö on jatkunut pitkään ja se on terätoimittajana sekä -huoltajana kaikilla sahoillamme, Perävainio kertoo.

LSAB Suomen toimitusjohtaja Mika Rahko puolestaan kertoo yrityksen olevan saamastaan luottamuksesta ylpeä.

– On innostavaa ja haastavaa olla mukana yhdessä parhaiden osaajien kanssa rakentamassa uutta sahaa, joka on ainutlaatuinen maailmassa. Tuomme tähän projektiin kaiken osaamisemme ja yhteistyössä vahvistamme samalla omaa ammattitaitoamme, Rahko sanoo.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut