Rauman sahan terätoimittajan valinta ei tarjonnut yllätyksiä – LSAB Suomi toimittaa ja huoltaa kaikkien muidenkin Metsä Fibren sahojen terät

Rauman sahan tuotannon on tarkoitus käynnistyä ensi vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Kuva: Metsä Fibre

Raumalle rakentuvan Metsä Fibren sahan terien toimittajaksi on valittu LSAB Suomi Oy, kerrotaan Metsä Fibren tiedotteessa.

Sopimus kattaa sahalle toimitettavat terät ja niiden kunnossapidon. LSAB Suomi on Metsä Fibren pitkäaikainen kumppani, joka toimittaa ja huoltaa kaikkien muidenkin Metsä Fibren sahojen terät, kertoo tiedotteessa Rauman sahan sahanjohtaja Liisa-Maija Perävainio.

– Yritys on sitoutunut yhteisiin turvallisuustavoitteisiimme ja olemme yhdessä pystyneet kehittämään toimintaamme. LSAB Suomen kanssa tehty yhteistyö on jatkunut pitkään ja se on terätoimittajana sekä -huoltajana kaikilla sahoillamme, Perävainio kertoo.

LSAB Suomen toimitusjohtaja Mika Rahko puolestaan kertoo yrityksen olevan saamastaan luottamuksesta ylpeä.

– On innostavaa ja haastavaa olla mukana yhdessä parhaiden osaajien kanssa rakentamassa uutta sahaa, joka on ainutlaatuinen maailmassa. Tuomme tähän projektiin kaiken osaamisemme ja yhteistyössä vahvistamme samalla omaa ammattitaitoamme, Rahko sanoo.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Tämä betonimöhkäle on tärkeä sahauslaadun tekijä – projektijohtaja kertoo, mihin Metsä Fibre tarvitsee 164 tällaista betonielementtiä

Vain tilaajille Botnia Mill Service myös uuden sahan kunnossapitokumppaniksi - "Aloitamme rekrytoinnit välittömästi, puhutaan paristakymmenestä"