Rauman Seudun Katulähetys ry pitää välttämättömät toimintansa avoinna mukautetusti

Toivontalon aamupalat ja lounaat tarjoillaan arkisin, mutta kävijämäärä rajoitetaan enimmillään 10 henkilöön kerralla. Myös ruoka-apu jatkuu.

Rauman Seudun Katulähetys ry pitää välttämättömät toimintansa avoinna mukautetusti. Tällä halutaan varmistaa hallituksen linjauksen mukaisesti, että kaikkein heikoimmassa asemassa olevat ihmiset saavat apua.

Toivontalon aamupalat ja keittolounas tarjoillaan arkisin, mutta kävijämäärä rajoitetaan enimmillään 10 henkilöön kerralla.

Ruoka-apu on avoinna keskiviikkoisin ja perjantaisin. Eurajoelle jakopäivä on perjantaina ja Luvialla torstaina.

Rauman Seudun Työnhakijat jakavat ruoka-apua maanantaisin ja torstaisin.

Ruokakassit ovat valmiiksi pakattu ja ne jaetaan Toivontalon ulko-ovella. Jokainen kassi on saman arvoinen, jonoa ei saa syntyä, nyt kävijöiltä toivotaan kärsivällisyyttä.

Terveysneuvontapiste Vinkki on avoinna työntekijöiden läsnäollessa, odotusaika voi olla normaalia pidempi. Asumispalveluissa Toivontalolla ja sateliittiasunnoissa annetaan tuki, joka mahdollistaa arjessa suoriutumisen mahdollisimman hyvin.

Yhdistyksen ryhmätoiminnot muun muassa lastenryhmät ja vanhustyönryhmät ovat toistaiseksi tauolla.

Katulähetys tarkkailee tilannetta päivittäin ja tekee tarvittaessa muutoksia, niistä tiedotetaan yhdistyksen kotisivuilla ja Facebookissa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut