Rauman Sinkokadulle kauppiaaksi kolmea kauppaa pyörittävä euralaisnainen – näin käy hänen luottamustoimiensa kanssa

Eveliina Perälä on Sinkokadulle valmistuvan K-Supermarketin kauppias.

| Päivitetty

Rauman Sinkokadulle rakentuvan uuden K-Supermarketin kauppiaaksi tulee Eveliina Perälä. Kauppa avautuu loppuvuodesta 2024.

Perälä on tällä hetkellä kolmen K-Marketin kauppiaana Huittisissa ja Eurassa. Hänelle tulee pian kuusi vuotta täyteen K-kauppiaana ja hänelle on myönnetty tänä vuonna diplomikauppiaan arvonimi.

–Olen äärimmäisen innostunut lähtemään nollasta rakentamaan alueelle trendikästä uuden ajan ruokakauppaa. Ideoita ja ajatuksia on ollut niin paljon, että yöttömiä unia on tullut.

– Haikea fiilis nykyisten kauppojen asiakkaiden ja henkilökunnan johdosta ja ikävä tulee, mutta samaan aikaan minua saa tulla moikkaamaan uudelle kaupalla koska vaan, Perälä kertoo K-ryhmän tiedotteessa.

Perälä on aktiivinen myös monissa poliittisissa luottamustehtäväissä. Hän on aluevaltuutettu ja Euran kunnanhallituksessa. Nykyistä kotikuntaansa hän ei kuitenkaan ole jättämässä.

– Olen niin juurtunut Euraan, ei ole valmiutta eikä halukkuutta muuttaa mihinkään.

– Minulla on kääntyvät etupyörät ja virtaa riittää. Sitä paitsi kotiovelta tulee Raumalle tismalleen sama matka kuin nyt Huittisiin, hän kertoo Länsi-Suomelle.

Perälä kertoo, että keväällä avataan kaupan sosiaalisen median tilit, joilta pääsee seuraamaan uuden kaupan valmistumista eri vaiheilta. Hän väläyttelee, että asiakkaat mahdollisesti pääsevät vaikuttamaan myös kaupan nimeen.

– Sitä ei virallisesti ole vielä lyöty lukkoon, joten varmasti vaikutusmahdollisuuksia on, Perälä toteaa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut