Rauman talviharjoitteluhalli on nyt Raumaster-halli

Virallinen nimi on edelleen Rauman talviharjoitteluhalli, mutta markkinointinimenä käytetään Raumaster-hallia.

| Päivitetty

Raumalainen materiaalinkäsittelyjärjestelmiä energia-, sellu- ja paperiteollisuudelle toimittava teknologiakonserni Raumaster Oy ja jalkapalloseura Pallo-Iirot tiivistävät yhteistyötään entisestään. Uuden yhteistyösopimuksen myötä Äijänsuon urheilukeskuksessa sijaitseva Rauman talviharjoittelu sai nimekseen Raumaster-halli.

Viimeinen vuosi on ollut hyvin haasteellinen monelle urheiluseuralle. Jäsenmäärältään Satakunnan suurin jalkapalloseura Pallo-Iirot ei ole kuitenkaan jäänyt asiaa harmittelemaan, vaan onnistuneen arjen takaamiseksi on tehty hartiavoimin töitä. Ja kun tukea tarvittiin, oli Raumaster valmis lähtemään apuun.

– Jarmo Savikurki otti minuun yhteyttä ja kertoi, että heillä on koronasta johtuen vakava tilanne seurassa, joten voisimmeko olla mukana auttamassa. Mietimme yhdessä erilaisia vaihtoehtoja ja esiin nousi mahdollisuus nimetä talviharjoitteluhalli yhtiömme mukaan, Raumaster Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jouko Mäkilä taustoittaa.

Virallinen nimi on edelleen Rauman talviharjoitteluhalli, mutta markkinointinimenä käytetään Raumaster-hallia.

Yhteistyön laajentaminen oli luonnollinen jatkumo, sillä Raumaster on kulkenut Pallo-Iirojen matkassa jo vuosia.

– Olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään ja Raumaster on tukenut esimerkiksi joukkueidemme toimintaa. Uuden yhteistyösopimuksen myötä nousimme uudelle tasolle, Pallo-Iirot ry:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Savikurki kiittelee.

Rauman seudulla ja paikallisuudella on Raumasterille iso merkitys. Yhtiö tukee myös Rauman Lukkoa, Feraa ja SalBaa sekä VaLePaa. Lisäksi yhtiö on ollut mukana tukemassa Festivoa, raumalaistaiteilija Kerttu Horilan Rauma Flikk -veistoksen hankintaa, Rauman Merimakasiinin rakentamista sekä Lapin Kuolimaan kylässä sijaitsevan Rekon myllyn ja Vasaraisten Muinan rakennuksien kunnostamista.

– Haluamme, että paikalliset urheiluseurat menestyvät ja pystyvät kilpailemaan mahdollisimman korkealla tasolla. Olemme mukana menestyksen hetkillä, mutta myös silloin kun seuroilla on vaikeampaa, Mäkilä kertoo.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut