Rauman yhdistyksille jälleen miljoonapotti

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus jakoi yhteensä 362 miljoonaa euroa. Rauman seudulla suurimman avustussumman sai Rauman Seudun Katulähetys.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (Stea) on julkistanut sosiaali- ja terveysministeriölle antamansa ehdotukset vuoden 2019 avustuskohteista. Veikkauksen tuottoja ehdotetaan jaettavaksi sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yleishyödylliseen kansalaisjärjestötoimintaan yhteensä 362 miljoonaa euroa 886 järjestölle 2 054 eri kohteeseen.

Raumalle avustusrahaa kohdentuu noin miljoonan euron verran. Rauman seudulla isoimman avustussumman, reilut 320 000 euroa, saa Rauman Seudun Katulähetys. Myönnetty summa on kuitenkin vain murto-osa yhdistyksen hakemasta 1,8 miljoonasta eurosta.

– Suunnitelmissa oli jatkaa Nuorisotakuutalon remontointia reilulla miljoonalla eurolla. Siihen emme nyt rahoitusta saaneet. Olemme kuitenkin varanneet talon korjaustoimille 10 vuotta aikaa, joten mistään katastrofista ei ole kysymys. Teemme ensi vuonna sitten entistä paremman hakemuksen, toteaa Rauman Seudun Katulähetyksen toiminnanjohtaja Janne Rantala.

Rauman seudulta avustuksia saivat myös muun muassa Rauman Mielenterveysyhdistys Friski Tuult ry, Rauman Seudun Mielenterveysseura ry, Rauman Seudun Tules ry ja Rauman Seudun Työnhakijat ry.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut