Riku Räsänen toivoo raumalaisilta apua RMJ-vieraiden sisämajoituspulaan

Värit kertovat kartassa majoitus-, paikoitus- ja konserttialueiden sekä VIP-majoituksen ja pyöräparkin sijainnin. Karttaan merkitty kävelyreitti festivaalialueelle kiertää asuinalueiden ulkopuolella. Kuva: RPR Productions

Juhannus lähestyy, ja samalla RMJ-festivaalin majoitusjärjestelyjä Raumalla hoitava Riku Räsänen on yhä työllistetympi mies.

Sunnuntaina Räsänen julkaisi Facebook-päivityksen, jossa hän etsii yksityishenkilöitä vuokraamaan majoitustiloja festivaalivieraiden käyttöön.

– Olen kuullut, että hotellit ja muut majoitusliikkeet ovat juhannukseksi jo täyteen varattuja, joten toivotaan, että ihmiset vastaisivat kysyntään. Pallo on nyt kaupunkilaisilla.

RMJ:n nettisivuille on tarkoitus tehdä ilmoitustaulu, johon majoituksen tarjoajat saavat itsenäisesti lisätä ilmoituksiaan. Alkuun yksityismajoitusta markkinoidaan Poroholman leirintäalueen sivuilla.

Räsänen korostaa, ettei festivaalijärjestäjä asetu välikädeksi, vaan vuokranantaja ja vuokralaiset saavat sopia ehdoista keskenään.

Vielä kuukausi sitten Rauman Lukko pohti mahdollisuutta järjestää RMJ-majoitusta jäähallissa, josta olisi ollut non-stop-kuljetus festivaalialueelle. Nyt idea on haudattu.

– Emme lähde siihen tänä vuonna. Olisi tullut liian kiire, emmekä päässeet järjestelyistä yhteiseen näkemykseen kaupungin kanssa, toteaa Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.