RMJ:n lippukauppa on käynnistynyt ennätysvilkkaana

Viime kesän RMJ-tunnelmia Otanlahden biitsiltä kello 23 aikaan. Arkistokua: Esa Urhonen

Raumanmeren Juhannuksen lipunmyynti on käynnistynyt tapahtumajärjestäjän mukaan ennätysvilkkaana. Festariliput ovat ehtineet olla nyt viikon rajoitetussa ennakkomyynnissä ja kaikille avoin lippukauppa aukesi kuluvan viikon maanantaina.

RMJ:n tiedotteen mukaan lippuja on myyty tähän mennessä yli 20 000 kappaletta. Kaiken kaikkiaan kolmipäiväiseen juhannusjuhlaan odotetaan yhteensä 60 000 hengen yleisöä.

Kuten muillakin festareilla, myös RMJ:ssä esimerkiksi kolmen päivän lipun ostaja lasketaan tapahtuman kävijämäärään kolmeen kertaan.

- Erilaisia lipputyyppejä on mennyt kaupaksi tasaisesti, tapahtuman tiedottaja Tomi Lindblom kertoo.

Onko nyt tarkoituksena houkutella festareille myös varttuneempaa väkeä, kun esiintyjälistalta löytyvät muun muassa Popeda, Yö ja Kaija Koo?

- Haluamme houkutella kaikenlaisia kävijöitä tarjoamalla hyvän tuulen mainstream-musiikkia. Pääkohderyhmää ovat alle 30-vuotiaat, Lindblom vastaa.

RMJ:n ensimmäiset artistikiinnitykset julkaistiin reilu viikko sitten ja ohjelmistopalapelin rakentaminen jatkuu edelleen.

- Totta kai tavoittelemme vielä ison luokan artistia tai artisteja. Ohjelmistoa rakennetaan aina usein viime metreille asti. Välillä voi olla tilanteita, jolloin kaksi kovan luokan nimeä olisi tulossa esiintymään samalle päivälle, mutta se on taas tapahtumajärjestäjälle kestämätön tilanne, kun kovia nimiä tarvitaan jokaiselle päivälle, Lindblom valottaa.

- Tarkoituksena on julkaista vielä kaksi tai kolme artistirypästä ennen tapahtumaa. Seuraavan kerran artistiuutisia kuultaneen tammikuussa, hän jatkaa.

RMJ järjestetään tulevana kesänä Otanlahdessa 22.-24. kesäkuuta. Tapahtuman ohjelmasta vastaa tänäkin vuonna WKND Festival Oy.

Lisää aiheesta

Kestoltaan pidentyvän RMJ:n valmistelu voi jatkua

RMJ julkaisi yli 30 esiintyjää - Showtek, JVG ja Kaija Koo nähdään Raumalla

The Rasmuksen ainoa Suomen keikka RMJ:ssä