RMJ:ssä meno yltyy ja väkimäärä kasvaa tunti tunnilta

RMJ:n pääportilla ei ollut kovinkaan montaa innokasta odottajaa kello 14.00, jolloin portit aukenivat, mutta majoitusalueilla väkeä riitti.

Itse festarialueen sisään majoittuvat ne, jotka ovat vuokranneet juhlien ajaksi valmiiksikootun teltta tai RMJ Majan. Lisäksi matkailuautot tai muut sellaiseen verrattavat ovat päälavan läheisyydessä.

Kappelinsalmen puistoalueella majoittuvat itse telttansa tuovat. 

Festivaalialueen läheisyydessä ei ole vapaata paikoitustilaa autoille. Kaikki autot ohjataan festivaalin asiakkaille varatulle valvotuille paikoitusalueille.

Hämeenlinnalaiset lapsuudenystävät tulivat Raumalle kahdella asuntoautolla. Parkkipaikka osoittautui niin hyväksi, etteivät ystävykset vielä tiedä jaksavatko lähteä edes festarialueelle... Kappelinsalmen telttamajoitukseen odottavien jono perjantaina noin kello 13.45. Noora (oik.) Emilia ja Hannes Tampereelta tulivat kuuntelemaan Apulantaa, Antti Tuiskua ja Roninia. Teltan vuokra 99 € ei tuntunut työkaveriporukasta kohtuuttomalta. RMJ Majaan majoittuivat turkulaiset Emmi (vas.) Ida ja Ella. Majaan oli valitettavasti ennen tyttöjä eksynyt joukko muurahaisia. Myrkkyä oltiin majoitusjärjestäjien toimesta etsimässä perjantaina noin kello 15.00. Heidi ja Juha Huuskonen saapuivat RMJ:hin Vantaalta. Päämääränä David Guetta! Raahelainen Toni Alakopsa jonotteli festarialueen telttapaikkaa perjantaina musiikin jo pauhatessa taustalla.

Lisää aiheesta

Raumalaiset dj:t käynnistivät RMJ-viikonlopun