RMJ:ssä tarkat liikennejärjestelyt

Kaikki Raumanmeren juhannukseen (RMJ) saapuva liikenne ohjataan 8-tieltä liikenneympyrästä Pohjoiskehälle, siitä vasemmalle Isometsäntielle ja oikealle Pyynpäänkadulle.

Luoteisväylän liikenneympyrästä jatketaan suoraan ja käännytään oikealle Sinkokadulle, jossa sijaitsee pysäköintialue.

Edellä olevan ajo-ohjeen mukaan on syytä saapua festivaalille, koska jos autoilee Luoteisväylää kaupungista päin, kääntyminen liikenneympyrästä vasemmalle Pyynpäänkadulle ja kohti Sinkokatua on kielletty. Tilanne on sama, jos lähestyy Luoteisväylän liikenneympyrää Kappelinsalmen suunnasta, jolloin ei saa kääntyä oikealle.

Jos mielii liittyä Pyynpäänkadun autojonoon, se käy risteävistä teistä aikaisintaan Sorkantieltä.

– Yritämme saada autot nopeasti parkkiin, minkä vuoksi pysäköintilippu myydään vasta kuin auto on saatu pysäköityä, liikenteenohjauspäällikkö Tero Aaltonen Suomen Elämyspalvelu Oy:stä kertoo.

Teltta- ja pysäköintialueilta ihmiset lähtevät jalan festarialueelle teknologiatalo Sytyttimen vierestä kohti Pyynpäänkatua ja siitä Syväraumankadun liikenneympyrään, josta jatketaan Otantielle.

– Festarisisäänkäynti on Otantien viimeisen kiinteistön jälkeen. Suvitieltä sen sijaan ei ole sisäänkäyntiä, Aaltonen sanoo.

Suvitietä pääsee kulkemaan maauimalalle saakka. Useita katuja suljetaan tai kielletään kääntyminen festivaalialueen suuntaan.

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.