RMJ:stä poliisille 42 rikosilmoitusta

Lounais-Suomen poliisi on kirjannut Raumanmeren Juhannus -tapahtumasta ja sen lähialueilta juhannusviikonloppuna yhteensä 42 rikosilmoitusta.

Suurin osa ilmoituksista on omaisuusrikoksia, kuten kännykän tai rahapussin anastamisia tai omaisuuden vahingoittamisia. Anastusilmoituksia on kirjattu 13 kappaletta ja vahingontekoilmoituksia kahdeksan kappaletta.

Henkeen tai terveyteen kohdistuvia rikoksia, kuten pahoinpitelyjä, kirjattiin viisi kappaletta. Neljä rikosilmoitusta kirjattiin järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Lisäksi kirjattiin seitsemän rattijuopumusta, joista kaksi oli törkeitä. Huumausaineen käyttörikoksia kirjattiin kolme kappaletta.

Näiden lisäksi kirjattiin vielä ilmoitukset ampuma-aserikoksesta ja haitanteosta virkamiehelle.

Rikosilmoitusten lisäksi poliisia työllistivät juhannuksen juhlijoilta Raumalle jääneet löytötavarat, joita oli useita kymmeniä. Poliisille toimitettiin löytötavaroina kännyköitä, lompakoita, pankkikortteja ynnä muuta omaisuutta.

Euran Sieravuoresta kirjattiin juhannuksena yhteensä kolme rikosilmoitusta: rattijuopumus, törkeä rattijuopumus ja lievä pahoinpitely.

Poliisin mukaan juhannuksen juhlinta RMJ:ssä sekä Sieravuoressa sujui ilman suurempia häiriötä ja rikoksia, eli kaiken kaikkiaan hyvin.