Riku Räsänen vakuuttaa: "RMJ tulee taas ensi kesänä"

Riku Räsänen on erittäin tyytyväinen juhannusjuhlien sujumiseen, joten RMJ saa jatkoa jälleen ensi kesänä. Räsänen näkee festivaalijärjestelyjen myötä syntyneen toimivan paketin liikennejärjestelyjen ja majoituksen suhteen, mitä pystyisi hyödyntämään jatkossa muidenkin tapahtumien, vaikkapa asuntomessujen, yhteydessä. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Raumanmeren Juhannusta juhlitaan jälleen ensi kesänä. Näin vakuuttaa Riku Räsänen hienosti sujuneen festivaaliviikonlopun jälkeen.

– Juhlat menivät äärimmäisen hyvin. Meidän vastuullamme oli tällä kertaa vain majoitus, leirintä ja liikenne. Tällä oli tarkoitus karsia ongelmat pois, ja siinä onnistuttiin, Räsänen iloitsee.

Festivaalialue on Suomen Elämyspalveluiden hallinnoimaa aluetta. Tänä vuonna konserttialueesta tehtiin alihankkijasopimus Weekend Festivalin kanssa. Ensi vuodesta ei Räsäsellä ole vielä täyttä varmuutta.

– Toivotaan, että saadaan tehdä edelleen yhteistyötä Weekend Festivalin kanssa, mutta pidämme silmät avoinna muillekin.

Yhteistyössä festivaalijärjestäjän kanssa on kuitenkin Räsäsen mukaan myös korjaamisen varaa. Hän nostaa ongelmaksi varsinkin tiedonkulun.

Vaikka alihankkijaa ei festivaaleille löytyisikään, tullaan Räsäsen mukaan tapahtuma joka tapauksessa järjestämään.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.