RMJ tuo muutoksia myös liikennejärjestelyihin

Suvitie tulee olemaan auki liikenteelle koko RMJ:n ajan. Alueella liikkuu kuitenkin paljon sekä festarikansaa että venesatamaan matkaavia, joten liikenteessä vaaditaan malttia. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Ensi viikolla Raumanmeren Juhannusfestivaali täyttää Otan alueen musiikilla ja juhannusjuhlijoilla.Tapahtuma tulee vaikuttamaan myös alueen liikennejärjestelyihin.

Otantie tulee olemaan suljettuna tapahtuman ajan.

– Tielle järjestetään tietysti kulkuväylä pelastuslaitosta sekä alueen asukkaita varten, leirintäalueen turvallisuuspäällikkö Vesa Haanpää kertoo.

Haanpään mukaan alueen asukkaita on tarkoitus infota liikennejärjestelyistä, kun suunnitelmat ovat lopullisesti selkiytyneet.

– Pientä hiomista on vielä, mutta pikku hiljaa alkaa olla valmista, Haanpää vakuuttaa.

Veneilijät ja muut liikkujat pääsevät kuitenkin kulkemaan normaalisti Syväraumanlahden pienvenesatamaan, sillä Suvitie tulee olemaan auki koko festivaalien ajan.

– RMJ ei vaikuta mitenkään Suvitiehen, vaan se on koko festivaalien ajan auki, Haanpää selvittää.

Alueella liikkuu kuitenkin paljon ihmisiä, niin jalan kuin autollakin, joten liikkujilta vaaditaan tavallista enemmän tarkkaavaisuutta.

Tämä juttu tehtiin lukijan vinkistä. Onko sinulla mielessäsi juttuidea? Lähetä se meille sähköpostilla osoitteeseen toimitus@marvamedia.fi tai käytä verkkosivujen uutisvinkkilomaketta.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.