Rock in the City -festivaalikiertue keräsi yli 50 000 kävijää ja saa jatkoa ensi kesänä

Järjestäjä kommentoi jo heti tuoreeltaan Raumalla järjestetyn festivaaliviikonlopun jälkeen, että kanaalikaupunki on potentiaalinen kiertuepaikka myös tulevaisuudessa. Kuva: Juha Sinisalo

Tänä kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Rock in the City -festivaalikiertue pysähtyi yhdeksässä suomalaisessa kaupungissa ja keräsi yli 50 000 kävijää.

Kuopiossa, Oulussa, Raumalla, Lahdessa, Kouvolassa, Rovaniemellä, Lappeenrannassa, Jyväskylässä ja viimeisimpänä nyt viikonloppuna Joensuussa järjestetyn kaksipäiväisen festivaalin tähtiin kuuluivat muun muassa Accept, Mustasch, Eppu Normaali, Mokoma, Sonata Arctica, Marko Hietala ja Stratovarius.

Kohdeyleisönsä hyvin löytänyt festivaali panosti livemusiikin lisäksi myös monipuoliseen ruoka- ja olutvalikoimaan.

– Olimme jo pitkään miettineet, että kotimaisen festivaalitarjonnan keskittyessä entistä enemmän päivän popmusiikkiin on täällä tilausta myös rockfestivaalille. Oli silti iloinen yllätys huomata, kuinka lämpimän vastaanoton festivaali sai sekä artistien että yleisön keskuudessa. Tämän onnistuneen kesän jälkeen on helppo luvata jo nyt, että festivaali saa jatkoa myös ensi vuonna. Jatkamme pääosin samoissa kaupungeissa, tiedotamme asiasta tarkemmin vielä myöhemmin tänä vuonna, festivaalin järjestäneen RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala kommentoi.

Huhtala kommentoi jo heti tuoreeltaan Raumalla järjestetyn festivaaliviikonlopun jälkeen, että kanaalikaupunki on potentiaalinen kiertuepaikka myös tulevaisuudessa.

– Nyt näyttää siltä, että kunhan saadaan festivaalin ensi vuoden ohjelmisto kasaan, Rauma on mukana kiertuepaikkakuntien joukossa.

Lisää aiheesta

Artistit viihtyivät Rauman rokkifestareilla: "Kiitos Rauma! En turhaan siellä käynyt syntymässä"

Rauman Rock in the City -festivaali on myynyt jo ennakkoon 5 000 lippua

Rauman Rock in the City -festivaali siirtyy Unajan viihdepuistosta keskustaan Parpansalin puistoon