Rock´n Vappu käynnistää cruising-kauden näyttävästi Köyliön Lallintalolla – Mukaan odotetaan jopa satoja näyttäviä jenkkiautoja ympäri Suomen–

Vappu-Cruisingin lähtö on Raumalta Poroholman Rantatalolta.

| Päivitetty

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Rock´n Vappu -tapahtuma Köyliön Lallintalolla vappuaattona 30.4. kokoaa yhteen rokkikansaa ja toimii ajokauden avajaiscruisingina.

West Coast Racing & Cruising Association, Maisematiecruising ja Eurajoki Cruising kokoavat jenkkiautot yhteen ja saapuvat Lallikselle yhdessä. Mukaan odotetaan jopa satoja näyttäviä jenkkiautoja ympäri Suomen.

Vappu-Cruisingin lähtö on Raumalta Poroholman Rantatalolta 15.30, josta suunta on Lapin ja Euran kautta Kirkkosaaren reittiä legendaariselle Lallintalolle. Letkaan voi liittyä sopivassa paikassa tai lähteä mukaan heti Raumalta.

Vappujuhlien siintyjiin lukeutuvat Kotiteollisuus, Stratovarius-yhtyeen solisti Timo Kotipelto yhdessä kitaristi Roope Riihijärven (Brother Firetribe) kanssa.

Keikkavälit rokkikansan pitää lämpimänä Lalliksen legendaarinen moottoriturpa, DJ Voltex.

Ulkolavalla kansaa viihdyttää DJ Sändi.

Sändin tykittäessä rokkia ulos, pääsee rokkikansa ihastelemaan ulkona muun muassa jenkkiautoja. Paikalla on myös Rock-karaoketeltta.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut