RTK-Palvelu asemaansa Helsingin kantakaupungissa

RTK-Palvelu Oy on sopinut liiketoimintakaupasta, joka pitää sisällään helsinkiläisen Housetek Oy:n kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluiden liiketoiminnot. Sopimus astui voimaan toukokuun alusta, jolloin Housetekin kiinteistöhuollon ja siivouksen liiketoiminta ja siihen liittyvät sopimukset siirtyivät RTK-Palvelulle.

- Housetek tulee jatkossa keskittymään kattosaneerauksen liiketoimintaansa. Ratkaisuumme päätyä yhteistyöhön kiinteistöhuollon ja siivouksen osin juuri RTK-Palvelun kanssa vaikutti etenkin yrityksen aito vastuullisuus ja maine laadukkaana toimijana, kertoo Housetekin toimitusjohtaja Markus Saano.

- Liiketoimintakaupalla vahvistamme entisestään asemaamme alueellisena toimijana. Housetekin kiinteistöhuollon ja siivouksen liiketoiminnalla tulemme vastaamaan jatkuvasti kasvaneeseen kiinteistöpalveluiden kysyntään Helsingin kantakaupungin alueella. Kauppa täydentää myös omaa alueellista palveluvalikoimaamme ja osaamistamme, kertoo puolestaan RTK-Palvelun toimitusjohtaja Tauno Maksniemi.