RTK-Palvelu laajenee jälleen: osti porilaisen rakennusfirman ja perustaa uuden toimialan

Perustettava toimiala on yhtiön toiminnassa kuudes laatuaan.

RTK-Palvelu perustaa kokonaan uuden toimialan, johon yrityskauppakin liittyy. Arkistokuvassa toimitusjohtaja Samuli Eskola. Kuva: Juha Sinisalo

RTK-Palvelu Oy laajentaa toimintaansa huhtikuun alusta lähtien perustamalla uuden toimialan.

Kyseessä on rakennuttamisen ja projektinjohtopalvelujen toimiala, johon liittyy myös yrityskauppa. RTK-Palvelun omistava Contineo Oy on nimittäin ostanut Prepon Oy:n koko osakekannan.

Prepon on porilainen rakennusalan yritys, joka on erikoistunut rakennushankkeiden hallintaan ja jonka päätoimialoja ovat rakennuttaminen, valvonta ja projektinjohtopalvelut.

Huhtikuun ensimmäisestä päivästä lähtien Prepon Oy siirtyy osaksi RTK:n toimintaa. Nykyiset Preponin pääomistajat Tommi Lindfors ja Joonas kekki sekä koko henkilöstö jatkavat yrityksessä vanhaan malliin.

Kekki on nimitetty RTK-Palvelun rakennuttamisen ja projektinjohtopalvelujen toimialajohtajaksi sekä yhtiön johtoryhmän jäseneksi 1.4.2023 alkaen.

Uusi toimiala on RTK:lle kuudes laatuaan. Viime vuonna toteutetun organisaatiouudistuksen myötä liiketoimintaan on kuulunut viisi tulosvastuullista toimialaa: siivous, kiinteistöhuolto, teolliset palvelut, tekniset palvelut ja kulunhallinta.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut