Ruoan ja viinin yhdistäminen ei ole salatiedettä – Kokosimme pienen viinioppaan, jonka vinkeillä pääset hyvään alkuun kesän illanistujaisia suunnitellessasi

Kokeile estottomasti esimerkiksi pehmeää ja vähätanniinista Pinot noir -rypäleestä valmistettua punaviiniä kasvisten, kalan ja kanan kanssa tai itävaltalaista Grüner veltlaineria possunfileen kera. Kuohuviini sopii melkein kaikelle ja roseekin yllättävän monelle ruoalle.
Kokeile estottomasti esimerkiksi pehmeää ja vähätanniinista Pinot noir -rypäleestä valmistettua punaviiniä kasvisten, kalan ja kanan kanssa tai itävaltalaista Grüner veltlaineria possunfileen kera. Kuohuviini sopii melkein kaikelle ja roseekin yllättävän monelle ruoalle. Kuva: Harri Kuittinen

Punaista lihalle, vaaleaa kalalle ja roseeta salaatille? Ei välttämättä.