Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta julkisti ensimmäisen tilinpäätöksensä – toimitusjohtaja luonnehtii yhdistymistä isoksi onnistumiseksi

Kalannin ja Pyhärannan Säästöpankit yhdistyivät viime lokakuussa.

| Päivitetty

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta julkisti tänään ensimmäisen tilinpäätöstiedotteensa. Kalannin ja Pyhärannan Säästöpankit yhdistyivät viime lokakuussa.

Tilinpäätöstiedotteessa viime vuotta luonnehditaan onnistuneeksi niin liiketoiminnan kehityksen kuin tuloksenkin näkökulmasta.

Pankin korkokate vahvistui lähes kolmeen miljoonaan euroon ja palkkiotuotot kasvoivat yli 2,5 miljoonaan. Pankin liikevoitto viime vuodelta kohosi lopulta 1,59 miljoonaan euroon.

Pankin vakavaraisuussuhde oli 23,94 prosenttia.

– Liiketoimintamme kehitykseen vuonna 2019 voi olla hyvällä syyllä tyytyväinen. Pitkäjänteinen työ asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin ja hallitun vaurastumisen puolesta, toiminnan hallittu uudistaminen ja toimialueen talouden suhteellisen positiivinen vire olivat keskeisiä onnistumisen elementtejä, toteaa tiedotteessa pankin toimitusjohtaja Ossi Öhman.

Kahden Säästöpankin fuusiota Öhman luonnehtii isoksi onnistumiseksi.

–  Hyödyt konkretisoituivat suunnitellun mukaisina heti loppuvuodesta lähtien niin asiakkaidemme palveluissa kuin yhdistyneen pankin taloudellisissa luvuissa, Öhman sanoo.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut