Sähköinen neuvolakysely tulee myös Raumalle

Asiakaspalautetta keräävä neuvolakysely toteutetaan marraskuussa sähköisesti keskisuurissa kaupungeissa. Kyselyssä on mukana yli 20 kaupunkia eri puolilta Suomea. Myös Rauma on mukana.

Neuvolakysely on neuvoloiden asiakastyytyväisyyskysely, jolla neuvoloiden toimintaa kehitetään. Kysely on toteutettu aiemmin paperilomakkeilla, mutta vuonna 2012 osa palautekyselystä toteutettiin ensimmäistä kertaa sähköisenä suurten kaupunkien neuvoloissa.

Tänä vuonna sähköinen kysely laajenee yli 20 keskisuuren kaupungin neuvolaan, ja myöhemmin koko maahan. Mukana ovat Hyvinkää, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Järvenpää, Kaarina, Kangasala, Kemi, Kerava, Kokkola, Kontiolahti, Kotka, Lohja, Mikkeli, Mäntsälä, Nokia, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Vaasa ja Ylöjärvi sekä Kainuun maakunta.

Sähköiset neuvolakyselyt ovat osa sosiaali- ja terveydenhuollon asiakaspalautekäytännön uudistamista, jonka tarkoituksena on luoda koko maahan yhtenäiset ja kattavat käytännöt määrämuotoisilla kyselyillä tehtävälle asiakaspalautteen keruulle.