Sairausloma on ohi, Rauman kaupunginjohtaja Kari Koski palaa töihin

Työssäoloaikaa jää vajaan kuukauden verran, sitten kutsuvat lomat ja eläke.

Rauman kaupunginjohtaja Kari Koski palaa sairauslomaltaan hoitamaan virkaansa keskiviikkona 1. huhtikuuta. Koski ehtii olla työssä vajaan kuukauden päivät ennen kuin jää vuosilomalle viimeistään 30. huhtikuuta. Eläkkeensä hän aloittaa 30. kesäkuuta.

Sairausloman aikana Kari Kosken viransijaisena on toiminut teknisen toimialan johtaja Tomi Suvanto. Suvanto jatkaa jälleen vs. kaupunginjohtajana 1.5. alkaen siihen asti, kunnes uusi kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen aloittaa virassa. Näillä näkymin aloituspäivä on 1. heinäkuuta.

Tomi Suvanto toimii vs. kaupunginjohtajana myös 1.−30.4., mikäli kaupunginjohtaja Kari Koski on estynyt tuolloin hoitamaan virkatehtäväänsä tai on vuosilomalla. Suvannolle maksetaan peruspalkanlisää 10 prosenttia siltä ajalta, kun hän hoitaa vs. kaupunginjohtajan tehtävää.

Teknisen toimialan vs. toimialajohtajana toimii ympäristönsuojelupäällikkö Juha Hyvärinen Tomi Suvannon vs. kaupunginjohtajan viran hoidon aikana. Kari Koski ehti olla sairauslomalla vuoden 2019 joulukuun alusta lähtien.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut