Säkyläläinen Marko äänestettiin ulos BB-talosta – kanssakilpailijat huolestuivat heti yhdestä asiasta

Talosta aiemmin pudonneet asukkaat olivat studiossa Markoa vastassa. Kuva: Jukka Alasaari / Nelonen

Säkyläläisen Marko Karosen Big Brother -taival katkesi päivään numero 70, kun katsojat äänestivät miehen ulos talosta sunnuntain suorassa lähetyksessä.

Marko tuli kanssa-asujiensa keskuudessa tunnetuksi säntillisenä ja siistinä kaverina. Markon häädön jälkeen asukkaissa heräisikin välittömästi yksi huoli: kuka nyt huolehtii keittiön siivoamisesta ja eletäänkö viimeiset kaksi viikkoa talossa kuin sikolätissä?

Asukkaat paljastivat myös taikauskonsa, sillä Markon häädön myötä he saivat olettamukselleen vahvistusta; asukkailla on teoria, että viimeisenä imuriin koskenut asukas häädetään talosta. Näin kävi myös Markon kohdalla.

Ennätyspitkää Big Brother -kautta on jäljellä enää kaksi viikkoa.

– Toisaalta tosi hyvä fiilis tulla ulkomaailmaan, sillä täällä on kaikkea, mitä rakastan. Olisin voinut vielä sen kaksi viikkoa talossakin viettää. Hiukan talossa alkaa seinät jo kaatua porukan päälle, minkä varmaan huomaakin. Kaksi viikkoa olisi kuitenkin talossa vielä mennyt. Lievästi putoaminen harmittaa, mutta otetaan posin kautta, Marko tiivisti tunnelmiaan Big Brotherin Instagram-tilillä putoamisen jälkeen

– Parasta talossa olivat viikkotehtävät ja pienet päivätehtävät, kun ei tarvinnut olla paikallaan vaan sai tekemistä.

Omaksi voittajasuosikikseen Marko paljasti Joelin.

Lisää aiheesta

Säkyläläinen perusjantteri Marko asteli BB-taloon: "Pidän huolen siitä, että kaikki tulevat saunaan"