Säkylässä haetaan Poweria bisnekseen

Säkylän Yrittäjät ry:n hallinnoima Poweria Bisnekseen -hankkeen seminaarisarja tuo alueelle joukon nimekkäitä puhujia.Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ennakkoilmoittautuminen kuitenkin tarvitaan.

Luennoimaan on saatu mm. Olli Keskinen Kummelista, Jutta ja Juha Larm Fitfarmilta sekä myyntikuiskaajaksi itseään tituleeraava Pasi Rautio.

Hankkeen avaustilaisuus pidetään valtakunnallisena yrittäjänpäivänä torstaina 5.9.2019. Tuolloin puhumassa ovat Säkylän elinkeinojohtaja Hanna Nieminen sekä HKScanin Suomen markkina-alueen vastaava johtaja Jari Leija. Hanke päättyy vuoden kuluttua samaan ajankohtaan, yrittäjänpäivään 5.9.2020, jolloin luvassa on suuri päätösseminaari. Seminaarin pääpuhujina nähdään Madventuresin Riku ja Tunna.

Hankkeen tarkoituksena on nimensä mukaisesti tuoda osallistujilleen uusia näkökulmia työelämään ja lisää virtaa tekemiseen.

Hankkeen kohderyhmänä ovat paitsi yrittäjät, myös kaikki muut. Eväitä työelämään on siis tarjolla, eikä pelkästään säkyläläisille; Säkylään ovat tervetulleita ihan kaikki.

Hanke on saanut rahoituksensa Leader Pyhäjärviseudulta.